Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi w Rust?

Kenway.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w każdy msurvivalu, musisz przetrwać. Różnica to grafika bo tu jest troszkę bardziej bajkowa ale także w Rust jest rozbudowany crafting itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja mam obecnie przegrane ok. 10 godzin. Szczerze fajnie się gra, jest to taki Minecraft, lecz z inną grafiką.

Można grać z kumplami, można grać samemu. Zwiedza się opuszczone fabryki, gdzie występuje promieniowanie oraz zmutowane zwierzęta.

Buduje się własne domy/bazy. Polecam obejrzeć jakiś let's play.

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu. To czy warto wydawać tyle na RUst bo zastanawiam się czy kupić?

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu. To czy warto wydawać tyle na RUst bo zastanawiam się czy kupić?

Tyle, to 40zł? Moim zdaniem to bardzo niska cena, a naprawdę fajnie się gra.

Opublikowano

W DayZ'a grałem jeden dzień i znudził mi się a w Rusta mogę grać tygodniami ;D Gra jest epicka niestety wkurwiało mnie, że nie mogłem nikogo zabić ;/ ale mimo to polecam

Opublikowano

Do tego mogę dodać, że w Rust możemy robić jakieś zajebiste fortece nie do zdobycia, z zasiekami itp. A w DayZ możemy uwaga :D postawić namiot ;D:D

Opublikowano

Możecie podać źródło, gdzie Rust jest za 40zł ? Bo tylko co widze to 60zł+. Czy bezpiecznie będzie kupować od ludzi z G2A ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ta gra to padaka takie byly by dobre 20 lat teamu osobiscie czekam na h1z1

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Bardzo fajna gra ale dla mnie stała się za szybko monotonna. Z kolegami graliśmy w 4 osoby na hamachi i znudziło się po tygodniu.

Być może powinniśmy grać w większym gronie ale szkoda 20€ ...

Opublikowano

Dobra jeszcze jedno pytanie, Gra ma elementy horroru? Bo czaka mówił o Mutantach i w ogóle.

Gra raczej nie ma elementów horroru, polecam obejrzeć jakieś let's playe.

Bardzo fajna gra ale dla mnie stała się za szybko monotonna. Z kolegami graliśmy w 4 osoby na hamachi i znudziło się po tygodniu.

20€? Na Allegro za 40zł kupisz.

Opublikowano

Gra raczej nie ma elementów horroru, polecam obejrzeć jakieś let's playe.

20€? Na Allegro za 40zł kupisz.

Nie patrzyłem nawet na alledrogo :D

20€ na Steamie jest.

Opublikowano

Nie zapomnijmy też że rust to tak naprawdę jeszcze alpha więc dużo może się pozmieniać w najbliższym czasie :)

x

Opublikowano

W sumie to obydwie gry są survival tyle ze w day Z s zmbie a w Rust nie ma ale naprawde w tej kwestii wyboru to osobiscie kupil bym obydwie gry bo są Mega!!

Opublikowano

ta gra to padaka takie byly by dobre 20 lat teamu osobiscie czekam na h1z1

H1Z1 to jak na razie z tego co widzę to będzie porażka taka jak warz. Zero survivalu, mikropłatności. Spójrz na sam model jazdy pojazdami, model walki. Zwykłe mmo z zombiakami. Dayz Standalone na razie nieciekawe, nie ma nawet pojazdów, za jakiś rok będzie mam nadzieję fajne i grywalne, bo na razie jest tam nudno. W Rusta nie grałem ale z tego co widziałem na żywo to ma dosyć średnią grafike, dziwną i nudną mapkę, nieciekawe lokacje, jeden model postaci, jednak jak wiadomo, gra jest dopracowywana, ciekaw jestem co z gierką będzie za rok, bo zapowiada się bardzo ciekawie. Od siebie polecam Dayz Mod, gram na dodatku origins, bardzo ciekawy, ostatnio ARMA 2 OA była na steamie za ~22zł, więc super okazja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...